ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області повідомляє!

    25 квітня 2024 четвер
    65 переглядів
    Суд задовольнив позов Державної екологічної інспекції у Закарпатській області

    Суд задовольнив позов Державної екологічної інспекції у Закарпатській області до державного підприємства “Закарпатське обласне управління лісогосподарських агропромислових господарств”.

    В ході планової перевірки державного підприємства “Закарпатське обласне управління лісогосподарських агропромислових господарств”, проведеною в 2016 році, Держекоінспекцією у Закарпатській області були виявлені порушення вимог природоохоронного законодавства при проведенні лісозаготівельних робіт на окремих ділянках, зокрема незаконне вирубування дерев, пошкодження дерев до ступеню припинення росту, незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків тощо. За результатами перевірки проведено розрахунок збитків, заподіяних лісу, на загальну суму 424708,14 гривень та виставлено претензію.
    Оскільки державне підприємство не відшкодувало в добровільному порядку суму збитків, то Держекоінспекцією у Закарпатській області було заявлено позов до суду щодо примусового її стягнення.
    Господарський суд Закарпатської області, розглянувши справу, вирішив позов Держекоінспекції у Закарпатській області задовольнити повністю. Відшкодування шкоди на загальну суму 424708,14 гривень зарахувати до спеціальних фондів місцевих бюджетів Свалявської міської, Воловецької, Дубівської, Тересвянської селищної рад, Скотарської, Щербовецької, Розтоцької, Підполозянської, Гукливської, Дусинської, Сусківської, Плосківської, Тибавської, Березниківської, Руськополівської, Добрянської, Тернівської, Тереблянської, Тарасівської сільських рад.
    Державна екологічна інспекція у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору