ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скарлетт Йоханссон змусила пліткарів замовкнути

    25 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    Скарлет зі своїм чоловіком в художній галереї

    Не встигли західні таблоїди опублікувати новину про розлучення голлівудської суперзірки Скарлетт Йоханссон з її чоловіком, французьким журналістом Роменом Доріаком після двох років досить таки непростого шлюбу, як пара з'явилася під ручку в художній галереї Simon Lee Gallery в Нью-Йорку.

    При цьому Ромен і Скарлетт позували разом, а актриса широко посміхалася на камери. Правда, папараці такі помітили одну деталь, яка може свідчити про те, що чутки про розлучення – це зовсім не чутки. Справа в тому, що у Скарлетт на пальці не було весільної обручки.

    Оглядачі світської хронічки тут же зробили припущення, що, з'явившись разом на публіці, пара хоче показати: вони зуміли залишитися друзями.

    Навіть якщо про розлучення буде оголошено офіційно, зберігати мир колишнім закоханим усе ж доведеться хоча б заради дитини. У пари підростає дворічна донька.

    Свого часу преса не раз писала про те, що Скарлетт пожалкувала про переїзд до Парижа, оскільки чоловік не хотів, аби вона продовжувала зніматися в Голлівуді, а в разі розлучення погрожував забрати у неї дитину.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости