ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Обгризені кістки, шкури тварин і трупний запах: 15 років миколаївець викрадав і їв домашніх собак

    25 квітня 2024 четвер
    83 переглядів
    Чоловік із Миколаєва поїдав домашніх собак на протязі 15 років

    У КП «Центр захисту тварин» надійшла колективна скарга від мешканців будинку на вул. Казарського 1г.
    Про це йдеться на сторінці ЦЗЖ в Фейсбук.

    За їх словами, вже 15 років один з мешканців по-звірячому вбиває і їсть домашніх тварин.

    Разом з патрульними, співробітники «Центру» побували на дачі підозрюваного. Те, що вони побачили, досить віддалено нагадує будинок. Гори непотребу, кістки і шкури тварин, запах гниючого м'яса, знемагають від голоду поранені собаки - таке змогла породити тільки хвора фантазія власника ділянки.

    На КП Центр Захисту Тварин надійшла колективна заява від мешканців будинку з вул. Казарського 1г. Люди розповіли, що в їхньому будинку проживає людина, які вбиває і їсть собак. З 2002 року сусідка даного громадянина б'є на сполох, щоб привернути увагу до проблеми. Місяць тому шкуродер викрав хазяйську таксу. Погрожує розправою всім, хто допомагає тваринам. За совами сусідів шкуродер (Дмитро) пристає до дітей, катає їх на мопеді і водить до себе на дачу. Співробітники підприємство виїхали на місце, щоб ознайомитися з ситуацій і спробувати поговорити з Дмитром. Викликали наряд поліції (з 3 рази). Разом з патрульними намагалися достукатися до квартири. Безрезультатно. Хоча, поліція підтвердила, що трупний запах з квартири йде. Викликали ще один наряд, а другий наряд викликав слідчого. Жителі розповіли, що багато жахи Дмитро творить на дачі, яка знаходиться недалеко від будинку (СВТ Схід). Було прийнято рішення йти туди, - йдеться в повідомленні.

    Відразу по приходу до дому, на голос відгукнулася собака такса, яка гавкала з вікна. Мабуть, почула господиню.

    Територія дачі Дмитра в буквальному сенсі виглядає, як шкуродерня. Сміття, мішки, всюди шкури різних тварин. Черепа рогатої худоби, нутрощі великих тварин, кров, антисанітарія і купа невідомого мотлоху. Безліч приміщень і загорож. У різних місцях, не призначених для проживання собак, перебували ланцюга з нашийниками, кров. На дачі проживали (якщо так можна сказати) 3 дорослі собаки і 2 старших цуценя. Жили вони в не людською умовах (і далеко в не собача). Чим вони харчувалися відомо лише Дмитру. У присутності патрульної поліції співробітники КП Центр Захисту Тварин вилучили ВСІХ собак. Таксу передали господарці. За словами свідків, сусідів по дачі, собак годували кров'ю і сирої тельбухами корів, яку Дмитро здобував на бойні. На нашийнику однієї з собак, була проволка загорнута всередину і натирала (поранила) шию. Навіть, з урахуванням морозу, запах гнилі і падла був відчуваємо. Більш того, люди розповіли, що на дачі проводилися різного роду ритуали, де вбивали собак і купалися в їх крові. Слідчий зафіксував правопорушення, вислухав очевидців, прийняв соте або тисячне заяву ... Далі будуть розбиратися, - повідомляється на сторінці.

    Врятовані тварини знаходяться в Центрі захисту тварин. Їм буде надана необхідна допомога.

    5 собак зараз знаходяться на КП Центр Захисту Тварин. Собаки зашуганому, але в руки даються, дозволяють себе погладити. Відловили без будь-яких підручних засобів. Оскільки працювали екстрено. Далися в руки ловців. Собаки будуть перевірені лікарем, в подальшому будемо шукати їм будинок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору