ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві полісмени затримали жінок, які вкрали гаманець (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Головуправління ДСНС України у Закарпатській області повідомляє...

    Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили та затримали двох мукачівок, які серед білого дня в центрі міста витягли з сумки жінки гаманець.

    До поліціі Мукачева із заявою про крадіжку звернулася 22-річна мешканка с. Ключарки Мукачівського району і повідомила, що в неї з сумки зник гаманець. Сума завданих збитків становить близько 2800 гривень. Потерпіла пояснила, що сумка весь час була в полі зору, тому зникнення гаманця вона пояснити не може.
    Камери відеоспостереження зафіксували біля місця події двох жінок, 24 та 50 років, які вже мали проблеми з законом за аналогічні злочини. Правоохоронці швидко розшукали підозрюваних.
    Речовий доказ частково вилучено. Жінки встигли обміняти іноземну валюту. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.
    За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору