ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Таксиста з Ужгорода вдарила по голові п’яна пасажирка, намагаючись вирасти авто!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Жінка-пасажирка побила ужгородського таксиста.

    До редакції звернувся ужгородський таксист Олександр Сусік. Він переконує, що нещодавно на нього напала пасажирка, побила його, ще й намагалася викрасти авто.

    Потерпілий повідомляє, що вночі, 27 січня, о 4.15 він на своєму Шевроле Авео забирав трьох пасажирок із нічного клубу по вулиці Капушанській. За словами водія, жінка, яка сиділа на передньому сидінні, була у стані алкогольного сп’яніння й поводилася агресивно. Коли машина прибула на вулицю Швабську, 71, ця пані вдарила водія по голові, а коли він вибіг із авто, почала бити ногами по печінці й ниркам.
    «Це були професійні удари. Пасажирки, які сиділи позаду, поводилися адекватно. Вони їй кричали: «Неля, що ти робиш?». Ті дівчата фактично врятували мені, якщо не життя, то принаймні здоров'я. Зрештою жінка, яка напала, намагалася угнати машину, але їй це не вдалося, бо авто не завелося», — каже Олександр. Він стверджує, що втратив свідомість, а отямився, коли прибули патрульні і швидка. У висновку «швидкої», яку надав редакції таксист, вказано, що у чоловіка виник гіпертонічний криз.
    До слова, гроші у постраждалого не вкрали. Зараз він прагне справедливого розслідування, тому і звернувся у ЗМІ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору