ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нелегкий шлях до прокурорського крісла на Закарпатті

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    32-річний Володимир Жилкін став прокурором Берегівщини та Виноградівщини

    Віриться, що на цей раз не виникне якихось непередбачуваних ситуацій і перепризначень з головним законником Берегівщини та Виноградівщини, хіба що у кар‘єрі наверх. Дав би Бог!

    32-річний Володимир Жилкін (див. фото) нарешті став "справжнім" прокурором Берегівського та Виноградівського районів. Про це повідомив сайт Генеральної прокуратури від 30 січня 2017 року. Призначення керівником Берегівської місцевої прокуратури В. Жилкіна відбулося згідно наказу Генпрокурора Юрія Луценка. Новий очільник цього відомства – випускник Ужгородського державного університету 2007 року. Мешкає з дружиною у Виноградові. Свого часу працював навіть у обласному апараті. У зв‘язку з кадрово-реформаторськими новаціями на цій посаді він уже був кілька разів (востаннє у статусі в. о. прокурора, коли рівно рік тому звільнився його попередник Ю. Беламут). На цей раз берегівчанин виграв конкурс на заміщення вакантної "берегівської" посади з-серед 5 претендентів (загалом по Україні за крісла місцевих прокурорів боролися 600 чоловік, 77 відсотків з-серед яких – правники з-поза системи). Сьогодні (у вівторок), вручаючи службові посвідчення, всіх новопризначених очільників місцевих прокуратур привітала заступник Генерального прокурора Анжела Стрижевська (на світлині перший зліва наш земляк). Звісно, були побажання позбутися старих звичок і тягара минулого, працювати по-новому, аби не зганьбити честь мундира української прокуратури та щоби поменше критики лунало на її адресу. До речі, відтепер усі п‘ять місцевих прокуратур Закарпаття мають своїх керманичів.
    Найрейтинговіший сайт Закарпаття вітає вас, пане Володимире, з призначенням на посаду, та бажає плідної роботи вам і всьому колективу місцевої прокуратури.
    Стефан Клайн
    3848-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору