ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський вбивця відсидить за гратами одинадцять років!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Вироком Мукачівського міськрайонного суду жителяя смт.Кольчино, Мукачівського району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправне заподіяння смерті іншій людині та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років.

    У судовому засіданні обвинувачений, незважаючи на наявність беззаперечних доказів його винуватості, так і не визнав вину у вчиненому та не розкаявся, – зазначає прес-служба прокуратури Закарпатської області.

    Враховуючи тяжкість вчиненого злочину та те, що чоловік не усвідомив протиправність вчиненого і всіляко намагався виправдати себе, суд підтримав позицію прокурора, що останній не зможе виправитися без ізоляції його від суспільства та призначив йому реальну міру покарання.

    Нагадаємо, що 16 грудня 2015 року в смт. Кольчино у власному помешканні, під час сварки наніс гостю щонайменше 11 ударів колючо-ріжучими і твердими тупими предметами. Внаслідок нанесених тілесних ушкоджень потерпілий невдовзі помер.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору