ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Данії побудують найбільше джерело екоенергії

    23 квітня 2024 вівторок
    51 переглядів
    Данія будує велике джерело енергії

    В Данії провели успішні випробування найбільшого джерела відновлюваної енергії – вітряної турбіни. Невдовзі мають почати її зведення для отримання електрики.

    Про це повідомляє Treehugger. Найбільша вітряна турбіна під час випробувань показала неймовірні результати. Її вдалося виробити рекорду кількість електроенергії.

    Вітрогенератор за добу зміг згенерувати 216 тис. кВт*год екологічної енергії. Цієї кількість вистачить, щоб повністю забезпечити потреби 7200 приватних будинків.

    Місцева компанія MHI Vestas Offshore Wind вже заявила, що невдовзі розпочнеться будівництво найбільшої в світі вітряної турбіни. Висота її становить 150 метрів. Кожна лопать має довжину у 90 метрів.

    Строк служби турбіни V164 розрахований на 25 років. Крім того, в ході експлуатації можна буде замінити до 80% деталей конструкції після закінчення терміну.

    Вітрогенератор здатний виробляти енергію при мінімальній швидкості вітру у 15 км/год. Оптимальним для його роботи є повітряний потік у 40-90 км/год. Саме з такою швидкістю дують вітри у акваторії Північного моря, де й планують звести турбіну.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору