ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Любителям фастфуду загрожують психічні розлади

    23 квітня 2024 вівторок
    79 переглядів
    Часте вживання фастфуду викликає депресію

    Австралійські вчені з Університету Дікіна довели, що регулярне харчування у фастфудах загрожує появою депресивного стану.

    За словами дослідника Девіда Робсона, це пов'язано із великим вмістом жирів та цукру у стравах, які пропонують заклади швидкого харчування своїм відвідувачам. Звичка таких перекусів може згубно вплинути не тільки на здоров'я, а й на емоційний стан людини, що може призвести до появи психічних розладів.

    Головна причина криється у мозку, адже саме він реагує певним чином на різні продукти і у випадку переїдання дає так званий сигнал небезпеки і страху. Щоб уникнути такої залежності варто перш за все переглянути свій раціон та додати туди більше корисних страв.

    Психологи стверджують, що більша частина пацієнтів із депресією часто не можуть повернутися до нормального режиму споживання їжі, але як тільки вони переходять на здорове харчування – емоційний стан суттєво поліпшується.

    Не можуть контролювати себе і ті люди, котрі нещодавно пережили болісне розірвання стосунків – дієтологи також підтвердили, що покинуті жінки часто намагаються компенсувати свій поганий настрій чимось смачним, що часто шкодить здоров'ю.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору