ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про зміни до Регіональної програми боротьби з контрабандою, оргзлочинністю та корупцією на Закарпатті

    19 березня 2024 вівторок
    66 переглядів
    Закарпатська облрада повідомляє...

    Для ефективності боротьби з митними правопорушеннями та протидії випадкам контрабанди, організації належного контролю за експортом лісоматеріалів, недопущення вивезення за межі митної території України лісоматеріалів

    На розгляд депутатів облради підготовлено проект рішення про внесення змін до Регіональної програми боротьби з контрабандою, організованою злочинністю та корупцією на 2016 – 2020 роки (зі змінами від 07.12.16). Внесення змін до цієї програми необхідне для дотримання вимог статті 338 Митного кодексу України, в частині розвантаження та розміщення на складах митниці (зберігання сторонніми організаціями) лісоматеріалів.

    Як зазначається у документі, виконання рішення потребує фінансування заходів Програми за рахунок коштів обласного бюджету.

    Проект рішення розміщено на веб-сайті Закарпатської обласної ради з метою проведення громадського обговорення за цим посиланням: http://zakarpat-rada.gov.ua/category/proekty-rishennya/

    Прогнозується покращення боротьби з митними правопорушеннями та протидія випадкам контрабанди, організація належного контролю за експортом лісоматеріалів.

    У додатках йдеться також про придбання автомобільного транспорту спеціального призначення для швидкого реагування та виявлення, локалізація діяльності найбільш соціально-небезпечних злочинних угруповань, що спеціалізуються на контрабанді високоліквідних товарів, стратегічної сировини, транспортних засобів, культурних, історичних, валютних цінностей, а також заборонених до вільного обігу засобів і речовин. Закупівля спеціальної техніки для більш якісного та ефективного виконання завдань із припинення та розкриття злочинної діяльності наркоугруповань, насамперед, контрабанди наркотиків, організації їх незаконного виробництва та використання коштів, отриманих від незаконного обігу наркотиків. Планується придбання телекомунікаційного та спостереженого обладнання, оргтехніки, комп’ютерної техніки, обладнання спеціального призначення.

    А також залучення експертів для ідентифікації та визначення коду товару на предмет встановлення відповідності відомостям, зазначеним у товаросупровідних документах суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів, підвищення ефективності боротьби з митними правопорушеннями та протидії випадкам контрабанди, організації належного контролю за експортом лісоматеріалів

    Контроль за виконанням цього документу покладається на заступника голови ОДА та постійні профільні комісії обласної ради з питань: бюджету; законності, правопорядку, майна та приватизації, регламенту.

    Прес-служба Закарпатської облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору