ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що принесе п’ятниця, 3 лютого, представникам різних знаків Зодіаку?

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Гороскоп на 3 лютого 2017 року для всіх знаків Зодіаку

    Гороскоп на 3 лютого 2017 року.

    Овен (21.03 - 20.04)

    Овнів чекає чергова хвиля змін, цього разу, приємних. Багато представників знаку відчують збільшену потребу в комфорті і уваги, може посилитися бажання подобатися, мрія зустріти ідеального партнера. Не виключено, що зміни такого роду виллються в додаткові подорожі по магазинах, а покупки, у свою чергу, вимагатимуть наявності коштів. Можливі думки про новий бізнес, вигідне партнерство, отриманні доходу з особистих талантів, про підвищення прибутковості вже наявних проектів.

    Телець (21.04 - 21.05)

    Тельцям це день допоможе скинути кайдани недавнього минулого, наприклад, звільнитися від сумнівів, зобов'язань, страхів, залежностей. Одночасно, у багатьох представників знаку можуть змінитися смаки, харчові пристрасті, не виключена потреба в корекції загального життєвого устрою. Нерішучість і повільність можуть змінитися тягою до новизни, сильним яскравим відчуттям, ризикованих пригод. Можливо гостре бажання змінити або освіжити імідж, переглянути сценарій ділових і особистих відносин.

    Близнюки (22.05 - 21.06)

    У світовідчуття Близнюків день внесе додаткову порцію позитиву. Це підходящий момент для виходу з кризових відносин, закриття збиткового проекту. Події дозволяють сподіватися на швидку компенсацію матеріальної або моральної шкоди, допомога і симпатію друзів, урівноваження інтересів на новій основі. При розчарування чи невдачу, у бажаному напрямку для вас приоткроются інші, не менш хвилюючі перспективи. Можна думати про новий бізнес або хобі, про відродження почуттів або нової любові.

    Рак (22.06 - 23.07)

    Раків день закликає до подальшого самовизначення і уточнення цілей. Зірки підкреслюють, що приємна невизначеність закінчується, природний хід подій вимагає змін. Прогрес зараз означає для вас не тільки хвилюючі переживання, але і поява ясності, взяття відповідальності. Можливо, вам пора взяти на себе нові зобов'язання по відношенню до тих, кого ви любите, вступити в нову посаду, або виконати обіцянку. У планах на майбутнє не останню роль відіграє матеріальне питання.

    Лев (24.07 - 23.08)

    Події цього дня змусять Львів бути одночасно романтиками і практиками. Поряд з діловими, ідеологічними, творчими або любовними міркуваннями, важливу роль може зіграти матеріальна складова. Обставини можуть змусити вас знову розглянути питання про фінансування, постачання, пріоритетних витратах. Може стати актуальною тема розподілу спільної прибутку або податкового тягаря. Не виключено, що частину коштів доведеться виділити на розвиток, подорожі, оновлення, розваги.

    Діва (24.08 - 23.09)

    Дівам ці добу обіцяють везіння в поточних справах, загальну гармонізацію емоційного і ментального фону. Будь-які події будуть розвиватися за сприятливим сценарієм, будуть відкриті дороги і канали зв'язку. День пом'якшує «гострі кути», спрощує завдання адаптації до незвичних умов і несподіваних змін. Легко будуть переноситися навіть дуже складні моменти, такі, як розрив відносин або втрата бізнесу. Вдасться підібрати відповідне рішення у разі реструктуризації бюджету або боргових зобов'язань.

    Терези (24.09 - 23.10)

    Терезам ситуація дозволяє підвести риску під періодом вимушеного самотності, хвороби, підпорядкування або залежності. Є шанс піти з низькооплачуваної роботи, розлучитися з незручними інструментами або недбайливими помічниками. У справах і особистих відносинах зростає роль рівноправного партнерства, однак не виключено, що друга сторона буде активно претендувати на роль ведучої. Щоб впливати на ситуацію і проштовхувати свої інтереси, включаючи фінансові, вам належить проявити підвищену дипломатичність.

    Скорпіон (24.10 - 22.11)

    Скорпіонів чекає нова смуга приємних клопотів. Зірки нагадують про важливість співпраці на діловий або дружній основі. Значущі відносини можуть перейти зі стадії спільних авантюр або взаємного захоплення в режим взаємовигідних послуг. Навіть романтичні почуття необхідно підкріпити конкретними діями – наприклад, бути завжди готовим прийти на допомогу за першим покликом. Для повної згоди корисно заново обговорити баланс матеріальних інтересів, врахувати нові потреби другої сторони.

    Стрілець (23.11 - 21.12)

    Список позитивних змін у житті Стрільців сьогодні поповниться новими пунктами. Додатковим джерелом радості і надії може стати перспектива прибуткової справи або перемоги над складними обставинами, «потепління» на любовному або сімейному фронті. Деякі причини для занепокоєння можуть зникнути самі собою. Вдалий збіг подій бажано доповнити свідомої турботою про практичні нюанси. Актуальні господарські дрібниці, корисні придбання, теми харчування, постачання, оплати послуг.

    Козеріг (22.12 - 20.01)

    У Козерогів можуть з'явитися нові пункти в плани по перетворенню бізнесу чи побуту, можливий новий сплеск почуттів і симпатій. Ситуація може схиляти до експериментів з речами, обстановкою, продуктами, накопиченнями, вкладеннями. Реалізація бажань вимагає вмілого розпорядження ресурсами. Не завадить почуття міри, інакше в ході творчих експромтів частина коштів буде викинуто на вітер. Варто критичніше ставитися до радикальних змін у власних смаках або в звичках близького оточення.

    Водолій (21.01 - 19.02)

    Для Водоліїв на перший план можуть вийти питання побуту, життєзабезпечення, наявності власного житла, облаштування особистої території. Якщо завдання подібного характеру не вирішені, поступальний розвиток подій може сповільнитися. Вам буде не до пригод, якщо порушений знайомий хід речей, не влаштований побут. Не виключений конфлікт інтересів в сім'ї або шлюбі на ґрунті господарських або майнових питань. У складній ситуації, виходом може стати тимчасовий від'їзд, проживання в готелі, або у друзів.

    Риби (20.02 - 20.03)

    Рибам пора переглянути особистий і спільний бюджет, пріоритети у витратах і покупках. Зовнішні зміни або нові особисті плани можуть вимагати більш зрілого і відповідального підходу до фінансування вкладень, витрат, іншого погляду на прибутковість посади, кар'єрну перспективу. Може стати актуальною перебудова бізнесу, партнерських або боргових зобов'язань. Одночасно, можливі зміни в сфері смаків, симпатій, прихильностей, може назріти переоцінка цінностей в особистому житті, любовних справах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору