ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що ви знаєте про сексуальні розваги ...на кухні?

    28 березня 2024 четвер
    179 переглядів
    Секс на кухні – 5 правил!

    Варто запам’ятати мінімум п’ять правил...

    Секс на кухні – чудовий спосіб урізноманітнити інтимне життя. Однак слід пам’ятати про маленькі деталі.

    Несподіванка

    Ніколи не домовляйся заздалегідь зі своєю дівчиною про секс на кухні. Після цієї фрази інтим перестане бути незвичайним і захоплюючим. Краще підкрадайся до коханої несподівано, коли вона закінчила готувати вечерю.

    Безпека

    На кухні занадто багато ножів, виделок, штопорів та інших колючо-ріжучих предметів. Тому краще переконайся, що поруч із вами немає нічого, що може зашкодити та замість сексу відправити до травмпункту.

    Використовуй їжу та кухонне приладдя

    Можеш вичавити на дівчину збиті вершки чи відшмагати її кухонним рушником. До речі, пластикову лопатку можна використовувати не тільки для смаження стейків, а також для імпровізованого покарання.

    Тримайся стільниці

    Кухонна стільниця набагато краще відповідає анатомії людини, ніж стіл. Тобто, підсадивши дівчину на стільницю, ти легко зможеш обрати безліч поз для сексу. Якщо використовувати стіл – потрібно згинати коліна чи вставати навшпиньки.

    Будь швидким

    Кухня для сексу не пристосована, тому вже на 15-й хвилині ти почнеш відчувати біль у колінах, а на 20-й – затерплі ноги. Тому організовуючи секс на кухні, розраховуй на те, що все потрібно зробити швидко та акуратно.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору