ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Інваліди АТО вимагають позбавити Світлану Лободу українського громадянства!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    60 переглядів
    Від Порошенка вимагають позбавити Лободу громадянства і звань

    Інваліди АТО вимагають від Президента України Петра Порошенка позбавити співачку Світлану Лободу громадянства і звання Заслуженої артистки.

    Відповідна петиція опублікована на офіційному сайті 31 січня.

    "... Заслужена артистка України Світлана Лобода виступила в Росії 7 раз тільки за новорічні свята. Співачка двічі співала на передноворічних "вогниках" телеканалів "Музика першого" і "ТВЦ", а в саму новорічну ніч дала кілька концертів для російських олігархів в Майамі".

    Замовники її виступів - Араз Агаларов, господар "Crocus Group", який вільно пропагує ідею довічного президентства Путіна і Михайло Шішханов, господар "Бінбанку". Він - племінник Михайла Гуцерієва, найбагатшого за версією Forbes росіянина і одного з основних спонсорів війни на Донбасі.

    "За підсумками року українські ЗМІ опублікували інформацію про фінансові успіхи Світлани Лободи. Зрадницькі гастролі принесли їй 1200000 $. І це не рахуючи закритих вечірок російських олігархів. З цих коштів заслужена артистка України не пожертвувала на відсіч російській агресії в зоні АТО ні копійки", - пише автор петиції і підкреслює, що це не що інше, як зрада українського народу.

    Нагадаємо, Світлана Лобода потрапила під шквал незадоволених коментарів через виступи в Росії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости