ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Час переломів: люди калічаться на слизьких вулицях

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Обережно ожеледь: травми та переломи

    Несподіване потепління і дощ посприяли появі сильної ожеледі на вулицях столиці. Пересуватися по тротуарах небезпечно - сьогодні в травмпункти звертається більша кількість людей, ніж в звичайний день.

    В Охматдит сьогодні звернулися 15 осіб з травмами отриманими через падіння на ожеледі:

    "До нас сьогодні привезли 15 чоловік. У кого забої, але є і переломи. Зараз якраз лікар займається гіпсуванням", - повідомив реєстратор Максим Константиненко.

    У лікарню Голосіївського району загалом за сьогоднішній день звернулося 30 осіб, за заявою чергового лікаря - крім побутових травм, велика частина потерпілих через падіння на ожеледі.

    У травмпункт Подільського району через травми на "скляних вулицях" звернулися 19 осіб:

    "Сьогодні більше пацієнтів, ніж зазвичай. Велика частина скаржиться на мерію, мовляв, хто їм компенсуватиме перелом?", - Повідомила медсестра в приймальному відділенні Ірина Чиркіна.

    Справа в тому, що ситуація з наведенням ладу на вулиці не покращилася. Тротуари не розчищають, і лід не посипають. Ніяких робіт для комфортного і безпечного переміщення на дорогах не проводиться. Єдине, що немає льоду там - де води по щиколотку.

    Крім того, ожеледь створила десятки аварійних ситуацій на проїжджій частині. Столиця "зависла" в багатокілометрових заторах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору