ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ця проста ідея може стати справжнім порятунком в разі раптового відключення електроенергії (ВІДЕО)!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Як протриматись без світла, цікаві ідеї

    Чи можна уявити собі що-небудь гірше - відключення світла під час холодів? Адже за таких обставин просто-напросто зупиняється життя!

    Якщо Ви живете в такому місці, де зимові шторми - звичайна справа, тоді Вам обов'язково потрібно дізнатися про ці трюки, щоб зуміти пережити відключення електроенергії. Адже потрібно зігріти будинок, приготувати їжу і просто перебувати при світлі.

    Обов'язково дізнайтеся про цей трюк!

    Хочете дізнатися про одну пораду, яка дозволить зрозуміти, чи добре працює холодильник? Поставте чашку з водою в морозильник, і нехай вона замерзне. Після цього покладіть на поверхню льоду копійку і залиште стакан в морозильнику. Таким чином, коли Ви повернетеся з роботи і помітите, що копійка опустилася хоча б на сантиметр, тоді Ви зрозумієте, що пора задуматися про новий холодильнику.

    Світло дуже важливий, особливо, взимку. Ліхтарик та глечик з водою допоможуть створити миттєвий розсіяний джерело світла.

    Сяючі палички також можуть допомогти в цій справі.

    Чи знаєте Ви, чи ні, але глиняний горщик дуже часто використовується для різних виробів. Справа в тому, що цей матеріал здатний поглинати теплову енергію і переробляти його в тепло!

    Є ще кілька порад! Наприклад, можна використовувати пральну машину в якості морозильника. Наповніть її льодом або снігом, і Ви можете зберігати свою їжу протягом декількох годин.

    Плюс до всього, воду може закип'ятити навіть свічка. Хоча це буде тривати дуже довго.

    Якщо у Вас відключили воду, але за вікном лежить сніг, просто наповніть їм каструлю і доведіть до кипіння.

    "Тільки що розтанув сніг, як правило, вважається безпечним ... без потреби очищення" - говорить Доктор Ліза Бентлі, глава Королівського метеорологічного товариства. "Однак, щоб уникнути будь-яких охолоджень, краще прокип'ятити сніг протягом 10 хвилин. Так Ви вб'єте всіх бактерій і мікроорганізмів ''.

    Якщо у Вас є маленькі діти, які бояться відключення електроенергії, найкраще в цей час організувати веселий похід або гри в сніжки.

    Обов'язково подивіться це відео, щоб дізнатися про додаткові радах!

    Не забудьте поділитися статтею з близькими і друзями!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору