ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підтопленими на Закарпатті залишаються 13 дворогосподарств та майже 400 га сільгоспугідь

    25 квітня 2024 четвер
    77 переглядів
    Головуправління ДСНС України у Закарпатській області повідомляє...

    Станом на 19:00 4 лютого залишаюся підтопленими 13 дворогосподарств, 385 га, сільгоспугідь та 4,3 га присадибних ділянок, а саме: Мукачівський район – 13 дворогосподарств; Виноградівський район – 385 га сільгоспугідь та 4,3 га присадибних ділянок.

    Паводковою водою перелито дорожнє полотно на дорозі місцевого значення у Виноградівському районі с. Шаланки (висотою до 0,3-0,5 м). Через танення снігу та скресання криги на річках Іршавка, Лютянка, Латориця залишилось 3 льодових затори, які не перешкоджають течії води у межах русла.
    Для ліквідації льодових заторів залучено 5 піротехнічних розрахунків від Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей, а також 2 Спеціального центру швидкого реагування (м. Дрогобич) Львівської області.
    Підрозділами ДСНС та комунальними службами області у всіх постраждалих районах проведено роботи по відводу води з території дворогосподарств та відкачування води з підвалів підтоплених будинків і будівель в Тячівському, Рахівському, Іршавському та Мукачівському районах.
    До ліквідації наслідків підтоплень залучено підрозділи ДСНС та комунальні служби Закарпатської області всього 248 чол. та 39 од. техніки, у тому числі: від УДСНС України у Закарпатській області 27 чол. о/с та 9 од. техніки, 2 плавзасоби;
    За прогнозом Українського Гідрометцентру на протязі 3 діб прогнозується помірний мокрий сніг та дощ. Температура повітря вдень від 0 до 6 градусів тепла; вночі від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Протягом 4 лютого на рiчках Закарпатської області триватиме скресання рiчок, утворення заторiв з льоду з швидкоплинним підвищенням рiвнiв на 0,5-1,5 м.
    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору