ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Півтисячі місцевих спеціалістів отримають робочі місця на Мужіївському родовищі поліметалів

    18 квітня 2024 четвер
    76 переглядів
    Реалізація проекту допоможе створити нові робочі місця у "золотому" Мужієві.

    За сприяння компанії Avellana Gold, що у вересні 2016-го року придбала підприємства «Карпатська рудна компанія» та «Західна геологорозвідувальна компанія» (вони володіють спецдозволами на видобуток і геологічне вивчення поліметалів, зокрема Мужіївського родовища), впровадять низку соціальних програм для підвищення життя місцевих жителів.

    Також реалізація цього проекту допоможе створити нові робочі місця, а також сприятиме залученню додаткових інвестицій для розвитку Мужієво.

    «У вартість проекту закладаємо лише сучасне обладнання – робота на підприємстві має бути безпечною для всіх категорій робітників. Загалом будуть створені робочі місця для близько 500 працівників. І це не менше ніж на 20 років», – зазначив Микола Гожик, керівник українського представництва Avellana Gold.

    Окрім того, упродовж п’яти місяців роботи компанія провела низку екологічних заходів.

    «До початку робіт з розробки родовища ми ліквідуємо всі негативні наслідки попередньої діяльності. Плануємо у 2017-му році, в першу чергу, вирішити всі питання екології – розпочати утилізацію відходів, що накопичились на поверхні, зайнятися рекультивацією земельних ділянок та інше», – розповідає Микола Гожик.

    Паралельно в компанії займаються технічно-економічним обґрунтуванням проекту. Триває робота над розробкою нової інфраструктури та стратегії розвитку Мужіївського родовища з використанням сучасного обладнання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору