ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гороскоп на вівторок, 7 лютого

    29 березня 2024 п'ятниця
    84 переглядів
    Що день сьогоднішній нам всім готує?

    Для всіх знаків Зодіаку.

    Овен (21.03 - 20.04)

    Сьогодні Овни стануть дуже емоційними і темпераментними, почнуть приймати багато близько до серця, що проявиться у другій половині дня. Не виключена образливість, потребу в особливій турботі. Зайва примхливість може створити проблеми при спілкуванні з оточуючими. Трудовий ентузіазм зросте, якщо ви сприймаєте завдання як свою особисту проблему, однак можливі стреси і хвилини відчаю, якщо щось не вдається з першої спроби. Краще на якийсь час утриматися від покупок та прийняття важливих рішень.

    Телець (21.04 - 21.05)

    Для Тельців день в цілому гармонійний, однак не виключені моменти, коли вам буде важко контролювати себе або інших. Можливо надто емоційне ставлення до новин, подій у близькому оточенні. Підвищена вразливість, гостра реакція на агресію і небезпека можуть призвести до вибуху обурення, створити ряд конфліктних ситуацій на дорозі, в сім'ї, в робочому колективі. Підвищується ризик поспішних необачних рішень, що ведуть до матеріальних втрат, помилок в бізнесі або іншого збитку.

    Близнюки (22.05 - 21.06)

    Для Близнюків ситуація складається сприятливо, але може знадобитися час, щоб це усвідомити. Сьогодні події з розряду форс-мажорних і некеровані емоції спотворюють картину, заважають вірно оцінити обстановку і побачити перспективу. Реакціями та поведінкою в цей день керують швидше почуття і примхи, ніж воля і розум. Можливі спонтанні і не завжди вдалі витрати, непродумані рішення в побуті і в бізнесі, несподівані гастрономічні забаганки, надмірне нагнітання пристрастей в близьких контактах.

    Рак (22.06 - 23.07)

    Цей день до краю загострює чутливість Раків. Досягнення будуть залежати від душевного і фізичного стану, стресостійкість, вміння контролювати переживання і направляти в потрібну сторону психічну енергію. Емоційні «гойдалки» будуть вести до перевантаження психіки, а непідйомні завдання негативно позначитися на самопочутті. Краще уникати тривалих зусиль, давати собі відпочинок між ривками, інакше зросте ймовірність сварок, травм, робочих і домашніх авралів, загострення болю.

    Лев (24.07 - 23.08)

    Цей день здатний зробити Львів більш уразливими. Зона ризику - домашні справи, особисті відносини, приватні ділові операції, а також всі проекти, контакти і напрямки, які ви сприймаєте близько до серця. При глибокої особистої зацікавленості можлива загострена реакція на події, що відбуваються далеко від вас. Важливо мати добре укріплені тили. Якщо належить небезпечне захід, бажано вчасно знайти і закрити проломи в захистах. Не рекомендуються операції з житлом, нерухомістю.

    Діва (24.08 - 23.09)

    Дівам зірки радять тимчасово відмовитися від скрупульозної роботи, інтелектуальних занять, складних експериментів. День розташовує до підвищеної вразливості, хвилювань, спонтанності, заважає діяти послідовно й аналізувати події з позицій здорового глузду. На вас або близьких може знайти раптове «затьмарення розуму», що веде до нелогічним і навіть небезпечних вчинків. Конфлікти сьогодні імовірніше з тими, до кого ви щиро прив'язані, наприклад, з родичами або зі старими друзями.

    Терези (24.09 - 23.10)

    День провокує Ваг на потужний викид душевної енергії, особливо ввечері. Щоб уникнути зайвих стресів, варто оцінити ступінь важливості подій, обсяг небезпеки. Хвилювання можуть бути викликані і випадкової «бурею в склянці води», і принципово важливим моментом. Можливо чуже неадекватне або несподіване поведінку, загроза бізнесу, благополуччя, особистого щастя. Не виключена гостра реакція на вчинки конкурентів, партнера, члена сім'ї. На ділове рішення вплинуть родинні або інші прихильності.

    Скорпіон (24.10 - 22.11)

    У Скорпіонів сьогодні можливо надто упереджене ставлення до виконуваного справі, не виключається прискіпливість, нервозність. Спілкування з колегами, помічниками, персоналом буде забарвлене емоційно, що вплине на ефективність. З рівноваги можуть вивести поломки, аврали. Неконтрольовані спалахи емоцій загрожують травмами. Дані тенденції виявляться яскравіше, якщо мова йде про невідкладної допомоги будь-якого роду, від технічної та медичної до моральної. Необхідна обережність при контакті з тваринами.

    Стрілець (23.11 - 21.12)

    Стрільців сьогодні оточує напружена, часом вибухонебезпечна атмосфера. Пристрасті можуть кипіти і в зовнішніх подіях, і всередині вас. Підвищується ризик потрапляння в критичну ситуацію, особливо, якщо відключені системи гальмування і безпеки. Сплеск переживань може бути викликаний ревнощами, страхом, гнівом, якими-небудь інтимними подробицями приватного життя, особистих відносин. Зростає ймовірність помилкового кроку під впливом стресу. Для зливу надлишкової енергії варто підібрати найбільш безпечний шлях.

    Козеріг (22.12 - 20.01)

    Козерогам зірки радять спокійніше реагувати на спалахи чужих емоцій і краще контролювати прояви власного темпераменту. Поставивши на перше місце «ображені почуття», можна привести на межу розвалу самий вдалий союз. Розгойдування пристрастей може призвести до гострого конфлікту в сім'ї або близьких відносинах. Якщо ситуація критична, з проявами миролюбності не варто затягувати: є ризик спізнитися. Небажано зачіпати і провокувати ранимих, гнівливих людей з нестійкою психікою.

    Водолій (21.01 - 19.02)

    Обстановка цієї доби може вивести Водоліїв з рівноваги, змусити переживати і нервувати. Можливо, хтось почне апелювати до вашої сентиментальності, споріднених або іншим схильностям. Душевний дисбаланс може відбитися на роботі, варто акуратніше поводитися з інструментами, ліками, технікою, тваринами. Небажано проводити в цей день хворобливі медичні процедури, за винятком екстрених, так як може виявитися знижений больовий поріг, схильний до помилок медперсонал.

    Риби (20.02 - 20.03)

    Риби сьогодні дадуть волю почуттям, що викличе суперечливий ефект. Підвищена емоційність, загострена інтуїція багато в чому допоможуть, але завадять холоднокровності. Можливий сплеск творчої, ігрового чи спортивного азарту, ділового ентузіазму. Новий непередбачуваний оборот з феєрверком пристрастей може прийняти любовний роман. Від ділових і фінансових експериментів краще відмовитися. Варто оберігати від ризиків дітей. Небажано ігнорувати дитячі капризи і страхи: швидше за все, у них є причина.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору