ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль розповів, як Насіров прислав на Закарпатську митницю "вінницьких"!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль в інтерв’ю «Главкому» пояснив, хто сьогодні контролює митницю, зокрема на заході країни.

    Москаль підкреслив, що усіх працівників Закарпатської митниці, хто був лояльним до обласної адміністрації, відсторонили.

    «Я не відповідаю за митницю., - зазначив Москаль. - Сьогодні товариш Насіров (голова ДФС. – «Главком»), товариш Продан (в.о. заступника голови ДФС. – «Главком»)ставлять усіх своїх людей. Хай вони і несуть за це повну відповідальність. Вони сидять у Києві – отже, і краще бачать ці процеси, ніж бачила обласна адміністрація. Вони ж поміняли кадри».

    Москаль підкреслив, що усіх, хто був лояльним до обласної адміністрації, відсторонили, і «понаставляти там своїх по вертикалі вінницьких кадрів», щоб вони керували.

    «Я не слідкую за тим, що відбувається на митниці. Чхав я на них. Але закінчиться їхній експеримент, повірте, дуже погано. З того, що до мене доходить, можу сказати, що рано чи пізно той нарив лопне. Але що я можу зробити, якщо так у Києві вирішили? Все вирішується у столиці. Я от відповідаю за ситуацію з річками, за сніг, за кригу, маю знати, де опори дістати. А до лісу, до митниці, до землі мене Київ не підпускає», - зазначив голова Закарпатської обладміністрації.

    Нагадаємо, міністр фінансів України Олександр Данилюк ініціював притягнення до дисциплінарної відповідальності голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

    «За систематичне порушення доручень міністра фінансів і неузгоджену відсутність на робочому місці я ініціював притягнення Насірова до дисциплінарної відповідальності. Друга догана – це звільнення», – сказав Данилюк.

    Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Насірова влаштували рахунковий колапс платникам ПДВ. Данилюк був змушений видати окреме доручення голові ДФС та Держказначейства з вимогою виконати закон та забезпечити відшкодування ПДВ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору