ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двоє мешканців Маріуполя та Ужгорода розділять виграний мільйон гривень

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Зірвано мільйон гривень в лотерею “Лото-Забава”

    У лотерею “Лото-Забава”.

    Одразу двоє гравців стали переможцями останнього розіграшу лотереї “Лото-Забави”. Один мільйон гривнь розділять між собою гравці з Ужгороду та Маріуполя. Про це повідомив оператор державних лотерей “М.С.Л.”.
    “Цікаві закономірності другу неділю поспіль: 913-й тираж від 5 лютого 2017 року знову відзначився тим, що один з головних призів Великої гри — 1 000 000 гривень розділили між собою одразу двоє щасливчиків!
    Перший переможний білет №0306684 придбали на фірмовому островку „М.С.Л.“ у супермаркеті „Барва“, що знаходиться у м.Ужгород за адресою вул. Гагаріна, 38. А другий білет №0046128 купили у Маріуполі (Донецька обл.) у кіоску „Преса“ на вулиці Урицького, 81.
    Оператор державних лотерей „М.С.Л.“ щиро вітає обох переможців з півмільйонними виграшами та чекає у найближчому представництві для оформлення призів”, — зазначили в “М.С.Л.”.
    Нагадаємо, у жовтні минулого року лотерея “Лото-Забава” була визнана рекордсменом з лотерейних виграшів. Так, 9 жовтня 2016 року експерт Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін зафіксував, що найбільше лотерейних мільйонерів в Україні з’явилося саме завдяки “Лото-Забава”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору