ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова облорганізації профспілки ЖКГ Закарпаття Іван Зелінський здобув високі спортивні нагороди (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    84 переглядів
    Очільник Закарпатської профспілки працівників ЖКГ Іван Зелінський

    Активно займається волейболом голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський. Останнім часом, виступаючи у складі різних збірних команд, він здобув чимало спортивних нагород у цьому виді спорту.

    У місті Кросно (Польща) відбувся престижний міжнародний турнір з волейболу серед сімейних команд, який проводить польське спортивне товариство «Pro-familia». В ньому беруть участь команди прикордонних областей країн Єврорегіону. За умовами змагань, до складу команд входять представники сімейних родин.
    Третій рік поспіль у турнірі брали участь волейболісти з Ужгорода. Цього року у впертому суперництві ужгородці завоювали почесне третє місце і були нагороджені кубком і відзнакою організаторів змагань. Серед кращих гравців нашої команди було відзначено граючого тренера Василя Іванка та Івана Зелінського, який грав на позиції «ліберо» (захисника).
    Інший престижний міжнародний волейбольний турнір за участю восьми команд відбувся у закарпатському місті Берегове. В ньому взяли участь спортсмени віком 50 років і старше. Волейболісти з Ужгорода, у складі яких на майданчик вийшов Іван Зелінський, завоювали перше місце і отримали заслужену нагороду.
    Видовищними були і змагання з волейболу за програмою XXVI обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття, які пройшли в ужгородському спорткомплексі «Юність». У напруженому турнірі волейболісти обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, капітаном у яких був Іван Зелінський, завоювали третє призове місце і бронзові нагороди.
    Отже, пропагуючи особистим прикладом спорт і здоровий спосіб життя, голова галузевої профспілки Закарпаття Іван Зелінський сприяє піднесенню іміджу волейболу як виду спорту та профспілок нашого краю.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора
    3957-.jpg
    На фото:
    - голова облорганізації профспілки працівників ЖКГ Іван Зелінський з нагородами міжнародного волейбольного турніру в місті Кросно (Польща);
    - (справа наліво) волейболісти Василь Іванко, Іван Зелінський та головний суддя XXVI обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Анатолій Плеханов у спорткомплексі «Юність».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору