ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українці знайшли спосіб побороти безробіття

    25 квітня 2024 четвер
    56 переглядів
    Нові джерела заробітку і Україні-робота на відстані

    Ринок вакансій в Україні останнім часом оживився – все більше роботодавців пропонують лояльні умови потенційним працівникам. Проте, популярністю користуються нестандартні посади, котрі не прив'язані до стабільного доходу чи обмеженого робочого дня в офісі.

    Експерти із працевлаштування стверджують, що такі зміни обумовлені перш за все середньою зарплатою в країні, адже вона на даний час являється чи не найнижчою у порівнянні з європейськими державами. Тому українці навчилися заробляти іншими способами, часто перетворюючи власне хобі на джерело доходу.

    На піку популярності – так звана робота на відстані. Таких вакансій зараз більше тисячі, а умови досить привабливі: не обов'язково навіть мати досвід. Серед найбільш розповсюджених – водій таксі, оператор контакт-центру, або менеджер із продажу. Пропонують також вакансії, які стануть у нагоді любителям соцмереж: адміністратор спільноти та СММ-менеджер, який займається просуванням певного бренду серед користувачів.

    Дієвий спосіб заробляти гроші жінкам у декретній відпустці, або студентам фахівці називають також продаж текстів. Замовник надсилає тему, бажаний обсяг і формат. У середньому можна отримати від 5 до 20 гривень за тисячу знаків. Втім, розраховувати на вакансію копірайтера, як на джерело фінансового забезпечення не варто – це швидше гарний спосіб отримати додаткові гроші на кишенькові витрати. Залежно від аудиторії та роботодавця дохід коливатиметься у межах від 1,5 до 2 тисяч гривень, а найбільша сума, яку можна отримати – близько 4 тисяч.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору