ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Повії пограбували священика після його смерті

    24 квітня 2024 середа
    112 переглядів
    Сметь священника у сауні

    У священика Івана Корнути, тіло якого знайшли в одній із саун у Броварах, зникли мобільний телефон та дорогий ланцюжок.

    На думку журналістів видання "ПравдаТут", ці речі у покійного вкрали двоє дівчат, з якими він, як передбачається, зранку прийшов у заклад відпочинку.

    Ланцюжок, який був на шиї у протоієрея, зафіксували камери спостереження ще тоді, як він узгоджував час. Коли по закінченні терміну працівники сауни знайшли тіло священнослужителя, прикраси при ньому вже не було.

    З документів при померлому знайшли посвідчення водія на ім'я Корнути Івана Івановича, уродженця Закарпатської області. Саме воно допомогло журналістам встановити, ким був покійний.

    Повідомляється, що родичі священика не заявляли в поліцію про пограбування. Проте зараз правоохоронці ведуть пошук дівчат, з якими чоловік прийшов у сауну, аби з'ясувати всі обставини останніх хвилин його життя.

    Судово-медична експертиза показала, що смерть отця Іоанна була природною: серце зупинилося через тромб, який раптово відірвався.

    У церкви, при якій служив покійний, та прихожани не вірять у те, що він помер у сауні, розважаючись з повіями, і переконані: поліція вирішила обмовити священика. Насправді ж, вважає парафія, його серце зупинилося під час прогулянки батюшки по місцевому парку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору