ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мадонна пройшла бюрократичне пекло заради удочеріння

    23 квітня 2024 вівторок
    95 переглядів
    Мадонна удочерила дівчаток з Малавії

    Удочеріння двох темношкірих дівчаток з Малавії для Мадонни пройшло не просто. Поп-діві довелося доводити, що вона ще не стара і навіть скласти заповіт.

    За законами Малавії 58-річна Мадонна вже дуже стара для виховання дітей. Тому влада боялася, що співачка помре раніше, ніж зуміє виховати 4-річних Стеллу і Естер.

    Співачці довелось доводити в суді, що вона не така вже й стара та пройти для цього відповідне медичне обстеження. Медики підтвердили: ніяких серйозних захворювань у Мадонни немає.

    Також Мадонна була змушена скласти заповіт і взяти заяву від рідної сестри, в яких йдеться: в разі смерті поп-діви дівчатка не залишаться на вулиці. Їхнім вихованням займеться сестра Мадонни. Все це нарешті переконало владу Малавії зробити виняток і довірити близнят Мадонні. Це вже другий виняток, зроблений для поп-діви - верховний суд Малавії дозволив Мадонні усиновити дівчаток-двійнят незважаючи на те, що в країні діє обмеження на передачу сиріт в іноземні сім'ї.

    Нарешті щаслива Мадонна забрала дітей додому. Тепер Стелла і Естер будуть жити з зірковою мамою і своїми новими братчиками і сестричками в Нью-Йорку, в особняку за 40 мільйонів доларів.

    З ними також перебуває няня-перекладач з рідної країни, яка допомагатиме дівчаткам вивчати англійську мову.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору