ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головний ДФСник Закарпаття зустрівся із студентами природничо-гуманітарного коледжу УжНУ (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області зустрівся студентами ІІІ – IV курсу Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ».

    В зустрічі також взяла участь Марта Волощук – голова територіального відділення Асоціації платників податків України у Закарпатській області та Юлія Кілару – голова обласної спілки аудиторів.
    Очільник Головного управління розповів про фіскальну службу України та краю. Він ознайомив студентів із структурою, функціями та роллю фіскальної служби у наповненні державного та місцевого бюджетів. Олексій Петріченко підкреслив, що за останній період у фіскальній службі України започатковано реформи та перехід до сучасних інноваційних методів роботи.
    – Якщо в майбутньому ви захочете пов’язати своє життя із податковою системою, захочете працювати у фіскальній службі, то сьогодні вам необхідно наполегливо працювати, вчитись, багато читати і активно цікавитись законодавством, адже тільки в такому разі ви буде затребуваним фахівцями, які зможуть реалізовувати ті функції, які держава покладає на особовий склад відомства, – з такими словами звернувся до студентів начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.
    З діючою податковою системою, перевагами, недоліками та її реформуванням студентів ознайомила Марта Волощук – голова територіального відділення Асоціації платників податків України у Закарпатській області. Водночас, Юлія Кілару – голова Закарпатської обласної спілки аудиторів поінформувала учасників зустрічі про роль і значення незалежного аудиту.
    Наприкінці зустрічі студенти мали змогу задати учасникам питання та отримати кваліфіковані відповіді фахівців. Крім того, голова територіального відділення Асоціації платників податків України у Закарпатській області вручила майбутнім фінансистам та бухгалтерам брошури із актуальними змінами до податкового законодавства.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору