ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що приготувала п’ятниця, 17 лютого, для представників різних знаків Зодіаку

    24 квітня 2024 середа
    71 переглядів
    Гороскоп на сьогодні 17 лютого 2017 для всіх знаків Зодіаку

    Це непоганий день, коли ви будете схильні дивитися на життя філософськи.

    Овен

    Цей день гарний для того, щоб починати оздоровлення, кидати шкідливі звички, чи починати активне лікування. Якщо ви давно мріяли почати вести здоровий спосіб життя, але все ніяк не могли до цього приступити, то сьогодні — саме час запровадити нові корисні звички в своє життя.

    Телець

    Сьогодні важливо діяти згідно з планом, щоб запустити колесо успіху і здійснити задумане на весь місячний місяць. В роботі рекомендовано дотримуватися правила «щоб мати прибуток, потрібно вкласти». Особливо цінним сьогодні вважається прояв доброти. Також збільшується ймовірність зустрічі другої половинки, для тих, хто ще самотній.

    Близнюки

    Сьогодні ви зі всіма знайдете спільну мову. Завдяки своїй комунікабельності, у вас є шанс завести цікаве або корисне знайомство, нове хобі, стати володарем потрібної інформації. Іншими словами, гороскоп схиляє вас поєднувати приємне з корисним.

    Рак

    Сьогодні є велика ймовірність того, що ви зумієте знайти хитромудрий хід, який наблизить вас до мети. Бурчанням і невдоволенням ви навряд чи зможете вирішити проблему, тому найкращий вихід — це розслабитися, довірившись долі.

    Лев

    Сьогодні перед вами може встати непросте завдання, і від того, як ви її вирішите, буде залежати багато чого. Можливо, саме сьогодні може знадобитися прийняти остаточне рішення в якомусь питанні або зробити крок, який задасть життя новий напрямок. Так що рішення повинні бути зважені і продумані — адже наслідки цього вибору ще довго даватимуть про себе знати.

    Діва

    Сьогодні ви здатні повірити в чудеса. Цілком можливо, що якісь події, яким ви станете свідком, не будуть вкладатися в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, ви відчуєте дежавю, або на ваших очах відбудеться дивовижна подія, збіг або явище. А може бути, між вами і симпатичним Хтось пробіжить любовна іскра.

    Ваги

    Сьогодні ваш настрій стабільним не назвеш. З одного боку, ви можете нервувати і дратуватися на людей, що потрапили під гарячу руку, з іншого—здатні на великодушний вчинок або інший несподіваний крок. Більше того, не лише вчинки, але і почуття можуть бути підвладними логіці. Протягом дня у вас здатна раптом прокинутися дружня симпатія до когось, або спалахнути любов.

    Скорпіон

    Можливо, ви вже давно не розмовляли з близькою людиною по душах, а може, між вами накопичилися взаємні претензії і образи. Для того щоб все виправити, сьогодні не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка по парку, похід в кафе або в кіно, спільне приготування вечері — найпростіші справи, зроблені разом, повернуть у ваше серце мир і спокій.

    Стрілець

    Сьогодні у всіх справах на першому місці у вас буде стояти свій інтерес. День наділяє вас величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. З-за цього ви будете схильні приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до думки інших, зате будьте впевнені: ці рішення будуть продиктовані їх турботою про те, як краще.

    Козеріг

    Це непоганий день, коли ви будете схильні дивитися на життя філософськи. Що ж, іноді це єдино правильний підхід до речей, які не можеш змінити. Навіть якщо не все у вас буде складатися гладко, ваша незворушність і почуття гумору допоможуть вам не драматизувати ситуацію або навіть повернути її на свою користь. Що б не сталося, похитнути ваше спокій буде важко.

    Водолій

    Цей день буде наповнений флюїдами творчості. Навіть якщо ви далекі від богемних кіл, в будь-якій справі, навіть самому прозовому, вам буде супроводжувати творча іскра.Навчання і наукову працю, винахідництво, реклама, маркетинг — практично в будь-якій області ви здатні проявити себе, несучи свіжий струмінь креативу. Зірки радять поекспериментувати зі всім, з чим тільки можна. В тому числі і зі своїм іміджем.

    Риби

    Сьогодні ви можете відчути в собі прагнення стати частиною якої-небудь системи: вписатися в колектив, поступити в інститут, змінити місце роботи або навіть вступити в шлюб. Іншими словами, ви здатні замислитися про своє місце в житті і почати діяти, щоб зайняти гідне місце під сонцем.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору