ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як зберегти гармонію у відносинах

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Що потрібно робити,щоб зберегти відносини

    Багато жінок помиляються в тому, що їм повністю підвладні чоловіки. Якщо вона думає, що може повністю контролювати чоловіка, його особистий простір то такі відносини будуть недовгими. Проблема недовгих відносин в тому, що вона не чує свого коханого.
    Що означає, коли жінка не чує свого чоловіка?

    Кожен з нас прагнути чогось досягти, зробити щось для сім'ї, принести щось нове в цей світ. Чоловік-це саме той, хто хоче бути успішним, але жінки часто ставлять палки в колеса. Якщо жінка постійно нагадуватиме своїй другій половині про те, що у нього нічого не виходить, він не щасливчику, мало приносить грошей додому, не доводить справу до кінця, він рано чи пізно втече від цієї дами тому, що постійні закиди це реальний страх чоловіків .
    Щоденні закиди це показник з боку жінки на те, що її чоловік не відбувся в цьому житті. А свого часу жінки самостверджуються, коли в черговий раз натиснуть на хворе. У чоловіків дійсно є страхи, але він їх не показують.

    Друга помилка, яка призводить до разлуке- це коли жінка стає для свого чоловіка матір'ю. Материнська турбота теж відштовхує чоловіка як і докори тому, що надмірна турбота показує наскільки чоловік слабкий. Він сильна стать, захисник і годувальник від природи, але його жінка показує інше розмазуючи його як ганчірку для підлоги по підлозі.
    Ідеальних відносин не існує, всюди є вади, але щоб їх зробити довгими і щасливими жінка повинна створити певний баланс. Їй потрібно показати, що її коханий відбувся і нехай навіть у нього були падіння.
    Варто лише показати жіночу потребу в чоловічій турботі і відносини будуть проходити в гармонії. Жінки сучасного світу створили самі собі образ успішної і незалежної жінки, навіть якщо вона знаходиться в стосунках. Іноді жінка відмовляється приймати подарунки від коханого, що в черговий раз показує про його неспроможності і даремне існування. Чоловік буде знаходитися поряд з тією, яка його надихає, яка дає зрозуміти, що один без одного світ припинить своє існування.
    Відчувайте його, слухайте і головне почуйте його думку і бажання. Чоловіки часом поводяться як діти і в моменти слабкості стають беззахисними, але тільки мудра жінка зможе підняти його дух і не руйнуючи відносин.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору