ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вагітну Анну Седокову судитимуть (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    З Анною Седаковою будуть судитись

    Анна Седокова підтвердила чутки про свою третю вагітність: співачка опублікувала фото з округляється животом і розповіла , що у неї народиться хлопчик.

    Новина про вагітність Анни стала приємним сюрпризом для її шанувальників.

    Однак є й ті , хто зовсім не радий швидкому поповненню в родині зірки. Так , керівництво брянського пивного бару , в якому 16 лютого має виступати Седокова , обурене тим , що артистка не повідомив їм , що чекає дитину.

    Pr-менеджер «Даниловського пабу» Михайло Михайленко в інтерв’ю порталу life.ru розповів , що адміністрація пабу домовилася з Анною про виступ ще кілька місяців тому. Однак про вагітність співачка повідомила їм всього за тиждень до виступу. Здавалося б , у чому проблема , адже Сєдокова не скасувала виступ. Виявилося , що керівництво закладу впевнене , що вагітна Анна вже не приваблює чоловіків.

    «Коли ми домовлялися з нею про виступ , вони словом не обмовилися про вагітність. Більшість наших клієнтів – чоловіки, вони збиралися прийти до нас, щоб подивитися на ефектну Анну Сєдокову. Навряд чи їм сподобається, що на сцені виступає вагітна жінка. Ми зв’язувалися з представниками Анни, щоб вони повернули нам гонорар. Вони сказали, що гроші повертати не будуть, а Анна виступатиме у нас», – заявив Михайло.

    Зараз керівництво «Даниловського пабу» готує позов проти артистки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору