ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Укрзалізниця" з Мінобороною створять нові умови для перевезення особового складу варти і техніки

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    "Укрзалізниця" розробить спеціальні вагони для військових

    Напередодні вихідних, 17 лютого, відбулася нарада, під час якої було прийнято рішення створити робочу групу за участю військових, перевізника, проектно-конструкторських підрозділів, вагонобудівних підприємств, а також залучити волонтерські організації і можливих спонсорів, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

    Робоча група буде працювати у двох напрямках: відбір кращих проектів та підготовка нормативно-технічної документації для створення належних і безпечних умов перевезень техніки, особового складу варти.

    За словами залізничників, вже прийшов врнмя для розробки нових нормативів, за якими будуть створені вагони для перевезення военностужащих, що відповідають сучасним вимогам, а в майбутньому – стандартів ЄС та НАТО.

    Залізничники готові виконати розробку і виробництво рухомого складу для перевезення техніки, часових та особового складу, який буде відповідати сучасним вимогам, але необхідні відповідні зміни в нормативи і чіткий замовлення з боку військових, як зазначили в Департаменті вагонного господарства "Укрзалізниці".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору