ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чого насправді жінки бажають у ліжку, але соромляться у цьому зізнатися

    19 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Декілька правил,які прикрасят ваше інтимне життя

    У той час, як в кінотеатрах на всю крутять «На п'ятдесят відтінків темніше», сучасні леді стають все більш вимогливими в ліжку.

    Багато молодих людей позбавляють себе сексуальних задоволень з тієї простої причини, що, на їхню думку, настільки сміливі фантазії виходять за рамки пристойності, однак насправді багато дівчат мріють, щоб їх партнер зважився на що-небудь «таке».
    Це саме ті 11 речей, які дівчата люблять робити в спальні, але соромляться в цьому зізнатися:

    1. Секс із зав'язаними очима

    Невідомість збуджує і загострює її почуття. Правда, сексом з пов'язкою на очах варто займатися з тим партнером, якому довіряєш.
    2. Наручники

    Про це не говорять вголос, але зв'язування в ліжку дає дівчині впевненість в тому, що все в її руках. Вона тут командує парадом.

    3. Завжди бути на висоті

    Що б там не говорили, а кожна жінка любить бути в центрі уваги. Подаруй їй еротичну фотосесію - і вона буде в шаленому захваті!

    4. Рольові ігри

    Повір, вона не відмовиться побувати в ролі сексуальної секретарки або суворої вчительки! Ніколи не пізно приміряти на себе нову маску.
    5. Брудні слівця

    Багато дівчат чекають не дочекаються від свого коханого непристойних слівець в ліжку.

    6. Секс утрьох

    Перш ніж практикувати секс утрьох, потрібно обговорити деталі зі своєю дівчиною. Далеко не кожна дівчина оцінить такий експеримент.
    7. Дивитися порно

    Так-так, жінки також дивляться порно. Більш того, вони позитивно ставляться до мастурбації. А що? Хлопчикам можна, а дівчатам - ні? Що за подвійні стандарти?
    8. Зміна місця дії

    Стало нудно в спальні? Вибір за тобою - кухня, ванна і, о Господи, (!) громадські місця (тільки, цур, обережно). Небезпека її заводить.
    9. Обійми

    Прояв ніжності з боку коханої людини дає їй почуття захищеності.

    10. Близькість

    Не соромся проявляти перед нею емоції. Дівчатам подобаються чуттєві і чуйні хлопці.

    11. Приділяйте більше уваги прелюдії

    Не поспішай! Тантричний секс взагалі ґрунтується на тому, що статевий акт перетворюється в якусь медитацію, під час якої кожен дбає про те, як доставити більше задоволення партнерові. Нам, європейцям, є чому повчитися! Не бійся затягувати прелюдію. Зрештою, куди вам поспішати?

    У нашому суспільстві взагалі не прийнято говорити про свої сексуальні фантазії. Завдяки такому, вибачте за слово, ширвжитку в кіно, як «П'ятдесят відтінків сірого» сучасні молоді люди стають більш розкуті. Вони бунтують проти батьківських установок про секс.

    Експериментуйте зі своїми коханими, вивчайте мову свого тіла, не бійтеся говорити про свої фантазії. Головне, щоб все це не перетворювалося в показуху, а інтимна сфера життя залишалася все-таки затишною місциною для двох.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору