ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Влада Закарпаття вирішила обмежити рух вантажівок на трасі державного значення

    19 квітня 2024 п'ятниця
    96 переглядів
    Через негоду на Закарпатті обмежили рух вантажівок по трасі “Мукачево-Рогатин”

    Сьогодні через інтенсивні опади у вигляді снігу прийнято рішення обмежити рух вантажного транспорту по трасі державного значення “Мукачево—Рогатин” на Закарпатті.

    Про це йдеться у повідомленні на персональному сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, повідомляє УНН.

    Снігопад, що почався на Закарпатті в ніч на вівторок, значно ускладнив проїзд великовагового транспорту по дорогах області. На різких підйомах фури пробуксовують і блокують рух інших автомобілів. Особливо складна ситуація на автодорозі державного значення “Мукачево — Рогатин”, а саме на серпантині біля с. Залужжя на межі Мукачівського та Іршавського району та на підйомі біля с. Пістрялово Мукачівського району, де вже застрягли кілька фур. Для розблокування руху на місце направлена спецтехніка автодорожників та рятувальників.

    “Проїзд через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття поки що вільний для всіх видів транспорту. Однак якщо львів’яни та івано-франківці введуть обмеження для руху фур зі свого боку, ми зробимо аналогічно, щоб уникнути накопичення вантажівок на перевалах. У зв’язку зі складними погодними умовами обласна адміністрація закликає автомобілістів дотримуватися режиму безпечної їзди або утриматися від поїздок без крайньої необхідності”, — йдеться у повідомленні Г.Москаля.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору