ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рак лікуватимуть уві сні

    16 квітня 2024 вівторок
    64 переглядів
    Італійські онкологи запропонували метод лікування раку, у штучному сні

    Італійські онкологи запропонували революційний метод лікування раку навіть на найбільш запущеній стадії - штучне введення у сплячку.

    Вчені провели досліди на мишах, які показали, що за глибокого сну ракові клітини перестають ділитися. А от здорові при цьому підвищують свою стійкість до радіації.

    Коли в онкохворого починаються метастази, пухлини починають дуже швидко поширюватися по всьому організму. І лікарі просто не встигають їх видаляти. При цьому опромінення теж неефективне, адже потрібна його кількість завдасть серйозної шкоди здоровим клітинам.

    Тому метастази зазвичай - вирок для ракових хворих. Однак тепер фахівці знайшли нову відповідь - штучне заціпеніння при зниженні температури тіла.

    У цьому випадку погані клітини перестануть ділитися, і в хірургів буде більше часу, щоб їх видалити, а от хороші будуть більш стійкими до радіації, тому можна буде і застосувати лікування радіацією.

    Проблема в цьому методі лікування лише одна. І суттєва. На сьогоднішній день не зафіксували ще жодного достовірного випадку гібернації в людини.

    Однак надія - є. Адже вчені з'ясували, що сплячку цілком можна викликати й у того виду тварин, якому вона не притаманна.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости