ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дієтологи пояснили, як собі не нашкодити

    25 квітня 2024 четвер
    33 переглядів
    Як правильно харчуватись при тренуванні,щоб незашкодити собі

    У переслідуванні ідеального тіла ми часто забуваємо про те, що хороші форми потрібно здовути з розумом. Особливо це стосується дієт, які в процесі обмеження їжі призводять організм до стресів. Ми втрачаємо вагу і наша шкіра втрачає свою еластичність, зовнішність втрачає свой колишній вигляд.

    При маленькій втраті ваги зміни могут бути незначні. Але коли ви втрачаєте більше 10 кілограм маючі вік за тридцять років - картина зовнішності значно змінітіся.
    Щоб правильно скинути вагу треба строго дотримуватись однієї дієти, бажано Вже раніше перевіреної. Не варто випробовувати многочісельні дієти, особливо ті, які обіцяють швидкий результат. Щоб втратити велику кількість ваги потрібен довгий час та чимало зусіль. При швидків втраті ваги ви піддаєте свой організм стресу. Худнути треба повільно, щоб шкіра не обвисла. При швидкої втраті ваги, шкіра виглядає так, ніби ви постарілі на десять років.

    Дієтологи стверджують, что при втраті ваги не більш 4х кілограм на місяць ніяк не впліне на зовнішній вигляд.

    Суворої дієти не є достатнім для схуднення. Будь які дії, спрямовані на корекцію фігурі повінні супроводжуватіся фізічнімі навантаженості. Навіть якщо, ви втратили більше норми в кілограмах разом з тренуваннями - це захистить вашу шкіру від обвисання.

    Скраби для тіла допоможуть відновити пружність шкіри. Два рази на тиждень, після тренування, масажуйте своє тіло скрабом. Для обличчя є гарний засіб, який зміцнює шкіру - це кавовий пілінг. Вміщені масла в каві послужать відмінним зволоженням для вашої шкіри. В обов'язковому порядку, на період дієти зробіть запас косметичних засобів, які відновлюють свіжість та пружність шкіри. Не забувайте, що шкіра потребує живлення та зволоження. Також, ваш організм не повинен бути зневоднений, тому слід вживаті необхідну денну норму питної води.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору