ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нетверезого мешканця Закарпаття "заспокоїли" лише з допомогою сльозогінного газу!

    28 березня 2024 четвер
    69 переглядів
    Про "пригоди" дебошира на Закарпатті

    36-річний житель Виноградова, перебуваючи в стані алкогольного спяніння, затіяв сварку з колишньою дружиною й тещею...

    Ті викликали поліцію й правоохоронці вгамували сімейного дебошира, застосувавши спецзасоби. Експертиза засвідчила в крові правопорушника 1,9 проміле алкоголю

    20 лютого до поліції Виноградова надійшов виклик на сімейну сварку по вул.Шевченка. Заявниця повідомила про те, що до них у дім прийшов колишній зять і скандалить.

    На місце події прибув патрульний наряд і вгамував нетверезого чоловіка. Проте упродовж дня в поліцію надійшли ще два аналогічні повідомлення з цієї адреси. На третій раз поліції довелось застосувати спецзасіб – сльозогінний газ, аби вгамувати нетверезого хулігана. Після цього правоохоронці доставили його в лікарню на освідчення. Експертиза зафіксувала в його крові 1,9 проміле алкоголю.

    На хулігана складено два адміністративні протоколи: за злісну непокору працівникам поліції (ст.185 Кодексу України про адміністративні правопорушення) і ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство). Складені адмінпротоколи буде направлено в суд для прийняття рішення., інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору