ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про надходження до місцевих бюджетів податку на доходи фізичних осіб на Закарпатті

    28 березня 2024 четвер
    87 переглядів
    Ужгород. Департамент фінансів ОДА інформує...

    Податок на доходи фізичних осіб продовжує залишатися основним бюджетоутворюючим джерелом надходжень місцевих бюджетів Закарпатської області, його питома вага у надходженнях загального фонду місцевих бюджетів за січень 2017 року становить 54,9 відсотка.

    За вказаний період до місцевих бюджетів області мобілізовано податку на доходи фізичних осіб у сумі 130,5 млн. грн., що становить 109,0 відс. плану на цей період, понад план надійшло 10,8 млн. гривень. Найбільше зазначеного податку надійшло до бюджетів міст обласного значення Ужгорода (24,0 млн. грн.) та Мукачева (17,0 млн. грн.), а також Ужгородського (8,3 млн. грн.) та Виноградівського (7,1 млн. грн.) районів.
    В цілому по області у порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження податку на доходи фізичних осіб зросли на 56,2 відс. або на 47,0 млн. гривень. Значне зростання надходжень зумовлено головним чином збільшенням розміру мінімальної заробітної плати. Найбільше зростання надходжень податку на доходи фізичних осіб відмічається у Берегівському (у 2,2 раза або на 1,8 млн. грн.) та Міжгірському (у 2 рази або на 1,2 млн. грн.) районах.
    Департамент фінансів Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору