ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Польське видання опублікувало шпаргалку для українських заробітчан

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Безпечне і легальне працевлаштування в Польщі. На яких умовах?

    Додаток на українській мові для наших співвітчизників, які їдуть на заробітки, опублікувало відоме економічне польське видання Dziennik Gazeta Prawna.

    Він називається "Безпечне і легальне працевлаштування в Польщі. На яких умовах?" та містить необхідну для трудових мігрантів з України інформацію.

    Журналісти розписали детально увесь шлях працевлаштування в польських містах, починаючи від отримання візи в Україні і завершуючи правами заробітчан. У додатку можна прочитати про підводні камені при підписанні угоди з посередниками, які обіцяють працевлаштування, дізнатися про розмір мінімальної зарплати. Тут же пояснюється, як потрібно діяти і куди звертатися, якщо людину незаконно звільнили, не заплатили чи взагалі продали в рабство.

    Таку роботу видання провело у зв'язку з тим, що останнім часом кількість українських заробітчан у Польщі постійно зростає. У зовнішньополітичному відомстві республіки порахували, що в минулому році польські консульські установи видали в Україні 1,2 млн віз, з яких 650 тисяч є робочими.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору