ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як побороти денну сонливість

    28 березня 2024 четвер
    62 переглядів
    Що робити коли вас турбує денна сонливість

    Більшість стикається з проблемою сонливості в денний час. Подібний стан знижує рівень працездатності, з'являється роздратованість, в голові постійно крутиться тільки одна думка, як швидше добратись додому і лягти спати.

    Причини денної сонливості можуть бути різними. Могло статися порушення сну і внутрішній годинник поміняли свій режим. У таких людей ближче до ночі пропадає сон, а в денний час навпаки. Необхідно привчити себе засинати і прокидатися в один і той же час, при цьому мати повноцінний сон, який триває не менше 7-8 годин. Якщо ви знаходитесь вдома, чи не підкоряйтеся бажанням лягти спати на пару годин. В цьому випадку випийте мате або міцну каву, ці напої допоможуть підбадьоритися. Навантажуйте більше свій організм, давайте більше фізичних навантажень.

    Лікарі рекомендують не вживати алкогольні напої перед сном. Справа в тому, що алкоголь позбавляє можливості перебувати в стадії глибокого сну. Після легкого сп'яніння можна прокинутися серед ночі, коли вже алкоголь вийшов з організму, після цього дуже важко заснути знову . Це збиває режим сну і вдень доводиться відчувати всі наслідки.

    Так само причиною сонливості днем ​​може бути:
    Цукровий діабет, низький гемоглобін, почуття страху, алергія, гормональні порушення, неправильне харчування, зневоднення, депресивний стан, кисневе голодування, стрес, страх, авітаміноз, вегето-судинна дистонія, монотонна робота, знижений артеріальний тиск.

    Як боротися з денною сонливістю? Запам'ятайте кілька секретів, щоб позбутися сонливості:
    1. Кілька шматочків гіркого шоколаду
    2. Зробіть кілька фізичних вправ
    3. Підбадьорливі напої, такі як кава або мате
    4. Провітрюйте приміщення, де ви перебуваєте більшу частину денного часу
    5. Увімкніть музику і слухайте її в навушниках, щоб не заважати оточуючим
    6. Думки про кохану людину зможуть привести вас до тями
    7. Зверніться до лікаря, може бути денна сонливість це причина захворювання організму
    8. Пропийте курс вітаміну С
    9. Якщо особливо хочеться спати після прийому денної їжі, випийте склянку холодної води, вона допоможе трохи підбадьоритися.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору