ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В сусідній із Закарпаттям Румунії розмістять чотири військові бази США

    24 апреля 2024 среда
    57 переглядів

    Румунський парламент в середу, 9 травня, схвалив угоду, що дозволяє США використовувати чотири Румунські військові бази та розміщення до 3,000 солдатів в колишній комуністичній країні.Прем'єр-міністр Calin Popescu Tariceanu хвалив угоду, сказавши, що протягом десятиліть багато румунів мали "тільки одну надію: щоб прибули американські солдати б звільнили нас від комунізму."

    Законодавці проголосували 257-1, з 29-ма націоналістами, які утрималися від голосування, щоб схвалити 10-річну угоду, яка була підписана секретарем американського державного департаменту Кондалізою Райс.

    Росія розкритикувала розгортання американських солдатів в її колишній сфері впливу в Східній Європі. Москва також гнівається на плани США розташувати протиракетну оборону у Чехії та Польщі, що внесе дисбаланс у сфері політичного впливу у регіоні.

    США планують зайняти повітряну базу Михайла Когалнічану у Румунії на протязі цього року. Американські військові також мають дозвіл на використання трьох тренувальних військових баз, які знаходяться на південному сході та в центральній Румунії, пише "Народний оглядач".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодці румуни! Треба щоб і у нас була пивбаза НАТО!