ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З'явилися подробиці нового призову в армію

    19 квітня 2024 п'ятниця
    111 переглядів
    Порошенко підписав указ, в якому йдеться про правила призову та звільнення

    Президент Петро Порошенко підписав указ, в якому йдеться про правила призову та звільнення у запас військовослужбовців у 2017 році.

    Про це повідомляє прес-служба глави держави. Указ отримав назву "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році".

    У документі зазначається, що звільнення строковиків, які мають вищу освіту, у запас зі складу ЗСУ та інших військових формувань проводитиметься у травні-червні, а також у жовтні-листопаді.

    Інші військові, які відслужили встановлений термін, звільнятимуться зі служби у квітні-червні та у жовтні-грудні 2017 року.

    Крім того, під призов підпадають чоловіки, яким виповнилось 20 років, але не досягли 27 річного віку, й придатні за станом здоров'я років. Виключенням стануть ті, хто має відстрочку. Призов проводитиметься у два етапи - навесні та восени. Перша хвиля буде у квітні-травні, а наступна у жовтні-листопаді.

    Згідно з дорученням президента Кабміну потрібно буде встановити чисельність призовників та підрахувати видатки на її проведення у 2017 році.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости