ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як працюють бонуси від Приватбанку в "кавових" закладах Ужгорода

    18 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Приємний бонус для закарпатських поціновувачів кави від ПриватБанку

    Ресторан “Астіка” та кавовий маркет “Меделін” - є одними із найпопулярніших закладів серед ужгородців.

    Тому, підключившись до акції від ПриватБанку “Бонус Плюс”, заклади дають можливість своїм клієнтам заощаджувати на розрахунках.
    Нагадаємо, "Бонус Плюс" - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в торгово-сервісній мережі, яка є учасником програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, яка бере участь в програмі "Бонус Плюс".
    “Одну із найдавніших традицій, які зберігають закарпатці - процес кавування, - розповідає керівник Напрямку розвитку програми Бонус Плюс Західного ГРУ ПриватБанку Богдан Ваврик. - Кав’ярня “Астіка” - це місце ароматної кави, смачних страв та незвичайних десертів в атмосфері затишку та комфорту. В цьому закладі люблять відпочивати ужгородці та гості міста, тому для всіх клієнтів ПриватБанку передбачені знижки у розмірі 5%, а для тих, хто зареєструється в акції на нашому сайті - знижка вдвічі більша, 10%”
    Любителі смачної та якісної кави, також можуть отримати знижку у розмірі 5 % у кафе-шопі “Меделін”, зареєструвавшися в акції, та 2 % при кожному розрахунку карткою ПриватБанк.
    Програма лояльності "Бонус Плюс" користується визнанням та популярністю серед закарпатців. Як повідомляє прес-служба банку, кількість активних партнерів програми “Бонус Плюс” в Закарпатській області уже близько півсотні закладів. Розплачуватися бонусами дуже просто: для цього досить сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з бонусного рахунку".
    Перелік всіх партнерів-учасників програми "Бонус Плюс" в Ужгороді та Закрпатті, а також про реєстрацію в акціях і часу їх дії докладніше можна дізнатися на сайті.
    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору