ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як дотримуватися дрібного харчування

    20 квітня 2024 субота
    41 переглядів
    Притримування дрібного харчування корисне для здоров'я

    Дробове харчування дуже кропітливе заняття, яке вимагає багато часу і зусиль. Але якщо ви зважилися позбутися зайвої ваги, цей тип харчування, при правильному дотриманні, допоможе скинути зайву вагу.

    Головне завдання в дробовому харчуванні це їсти кожні дві години маленькими порціями. Завдяки дробовому харчуванню ви можете скинути кілька кілограмів, але якщо ви хочете бачити на вагах бажані цифри, потрібно повністю переглянути свій раціон, поміняти пріоритети продуктів, виключити солодке і замінити його на більш корисні продукти.

    Шлунок переробляє їжу протягом двох годин, і коли їжа регулярно надходить в шлунок в цей період часу і маленькими кількостями, вона швидко розщеплюється і не залишає нічого зайвого, ніж коли ми витримуємо тривалий термін і їмо великі порції. В цьому випадку їжа погано переробляється. П'яти- або шести разове харчування дозволяє підтримати ваш організм на високому рівні метаболізму, а це означає, що при хорошому обміні речовин витрачається велика кількість калорій. При частому харчуванні найкраще контролювати свій апетит, тому не потрібно вичікувати того моменту, коли настає почуття голоду і в цьому випадку ми починаємо поглинати велику кількість продуктів, які перетворюються в жир.
    Дуже зайнятим людям складно дотримуватися дрібного харчування, рутинна робота, постійні лекції в інституті не дають можливості харчуватися кожні дві години. Але все ж якщо є можливість приділяти деякий час для прийому їжі, не соромтеся інших, хто буде це засуджувати. Ваше здоров'я і краса понад усе.
    Якщо харчуватися звичайною денною нормою, два-три рази на день, організм розщеплює м'язи, замість жиру тому люди навпаки набирають вагу, а не скидають його. Зазвичай, при двох-трьох разовому харчуванні ми їмо великі порції. Що відбувається в цей момент? Рівень інсуліну підскакує, що призводить до відкладання калорій.
    Відносно обсягу їжі - тут все залежить від вашого апетиту. Правильно, якщо ваша їжа не буде перевищувати за обсягом розмір вашої долоні або поміщатися в один стакан.

    Перший час ви будете відчувати якесь почуття голоду, в цьому випадку потрібно випити стакан соку або кефіру.
    Більшість людей, які пробували дробове харчування не скаржилися на погане самопочуття, тому дробове харчування абсолютно безпечно.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору