ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Психологи порадили не травмувати малюків дитсадком

    25 квітня 2024 четвер
    96 переглядів
    Чим страшні дитячі садочки для дітей

    Норвезькі психологи в ході дослідження дійшли висновку, що дітей варто відправляти до дитсадочка у біль свідомому віці, а ясельні групи можуть викликати неабиякий стрес, що може потягнути за собою проблеми пристосування до середовища з дітьми у більш старшому віці.

    За даними дослідження вчених, відвідування дошкільних навчальних закладів вкрай негативно може відобразитися на здоров'ї малюка.

    Уся справа у так званих гормонах стресу, які активізуються, коли дитина з погано розвиненим мовним апаратом потрапляє у незнайоме їй середовище, до того ж немає поруч мами, яка знає, чого хоче її чадо і без зайвих слів.

    На думку спеціалістів, гормон стресу вироблятиметься частіше у чужому середовищі, що у свою чергу може в подальшому вплинути на розвиток ментальних та фізичних проблем у дітей.

    Якщо виникає потреба у відвідуванні малюком садочка, фахівці все ж радять батькам більше часу проводити з дитиною вдома, після того як ви забрали малюка. Це заспокоїть дитину та дасть упевненість, що мама нікуди не подінеться.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору