ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яка зовнішність привертає увагу

    24 квітня 2024 середа
    26 переглядів
    На що чоловіки в першу чергу звертають увагу

    Коли жінка виходить на полювання, щоб спокусити привабливого чоловіка одягає туфлі на високих підборах, сексуальну сукню. Макіяж стає яскравішим, ніж денний. Болісні тренування в спортивному залі і жорстокі дієти-на ці муки жінка йде заради того, щоб сподобатися чоловікові. Але чи варто це подібних жертв? Може бути чоловікові потрібно зовсім не це?

    Розглянемо кілька моментів, на які чоловік в першу чергу звертає увагу і що в фаворитах чоловіків, природна або штучна краса.

    Більшість дівчат вважають, що якщо вони якомога більше нанесуть на своє обличчя косметичних засобів це додасть шарму і чоловік не встоїть перед нею. Це далеко не так. Як би ми не намагалися змінити або поліпшити за допомогою косметики своє обличчя, чоловікам подобається природний образ, дитяче обличчя. Не красивих людей не буває і навіть тільки прокинувшись ваше обличчя в очах чоловіка буде самим милим.

    Шкіра
    Повинна бути м'яка, доглянута, риси обличчя ніжні, трохи пухкі щічки, акуратний носик, середнього розміру лоб - на думку чоловіків це найголовніші критерії, які їх залучають. Інші форми щік і особи не відлякують, основою краси все ж є доглянутість, але на гострі форми носа або форму обличчя чоловіка не так активно звертають увагу. Коли дівчина звертається до пласічних хірургів, щоб змінити свою зовнішність, чоловіки не охоче звертають увагу на таких представниць слабкої статі.

    Губи
    Ця частина тіла у чоловіків асоціюється зі статевими губами. Чоловіки не люблять яскраві губні помади. Щоб привернути увагу партнера краще користуватися тоном, наближеним до натуральних. Головний критерій, щоб вони були м'якими і доглянутими.

    Посмішка
    Це головна зброя в будь-якому віці. Чим щирою посмішка, тим привабливіше це буде виглядати в очах чоловіка. Додамо трохи сексуальності - трохи відкритий рот і миловидна посмішка підкорить серце будь-якого чоловіка.

    Очі
    Очі - це душа людини, навіть самі приховані бажання видає погляд. Грайте поглядом, будьте загадкою. Наносити яскраві макіяж допускається тільки у вечірній час доби.

    Фігура
    Тіло повинно бути доглянутим, але варто знати, що чоловіків трохи лякає, коли жіноче тіло перекачано. Чоловік звертає увагу в першу чергу на опуклі частини тіла: губи, груди і попа. Тримайте тіло у формі і не перестарайтеся. Шкіра повинна бути м'якою і підтягнутою.

    Потрібно доглядати за собою, вміти подати себе, тоді будь-яка зовнішність стане ідеальною. Пам'ятайте, що оточуючі - відображення вас самих. Будете любити себе - полюблять і інші.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору