ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чарівні представниці цього жіночого бренду просто вражають своїми ідеальними тілами! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Як тримають себе у формі ангели Victoria’s Secret?

    Мало хто не знає про ангелів Victoria’s Secret, адже їхні тіла значно відрізняються від типових моделей та викликають захоплення.



    Представниці одного із найвідоміших світових брендів жіночої білизни Victoria’s Secret вражають ідеальними формами, за якими схована важка щоденна робота над собою, передає ukrhealth.


    Відомо, що моделі, які хочуть стати "агелом", мають бути вищими за 175 см та мати об'єм талії до 61 см. Однак і цього може бути мало, адже спортивний тренер красунь зазначає, що важливо зробити стегна та сідниці твердити та чітко окресленими, косі м'язи живота – ледь помітними, а худі руки підкачати. Тому, щоб тримати себе у формі, дівчата постійно займаються спортом.


    У свою чергу, дієтологи Victoria’s Secret створюють для моделей низько вуглеводний раціон, у якому багато жиру та білка. Майже у кожному прийомі їжі є яловичина, куряче м'ясо, риба, яйця або морепродукти. Важливо, що будь-яка їжа, що містить цукор, одразу вилітає зі списку. Цей пункт стосується і фруктів.


    Також фахівці розповідають, що останній прийом їжі у моделей відбувається близько 20:00 максимум, однак він складається із білка та сезонних овочів.

    Ангели Victoria's Secret

    Ангели Victoria's Secret

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору