ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Хмельниччині п'яні чоловіки розстріляли автомобіль з молодятами (фото)

    29 березня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Хлопець обстріляв автомобіль з молодятами

    У Хмельницькій області двоє п'яних чоловіків зі стріляниною влаштували переслідування автомобіля.

    Про це повідомили у прес-службі поліції.

    "Надзвичайна подія сталася на трасі "Житомир-Чернівці" у Дунаєвецькому районі. Підозрювані заради розваги почали переслідувати автомобіль "Ford Galaxy", а потім один з них обстріляв машину з пневматичного пістолета. Правопорушення припинили патрульні, яких викликали постраждалі", - сказано в повідомленні.

    Зазначається, що подіям на трасі передувала гучна вечірка, під час якої молоді люди випили чимало спиртного, після чого вирішили поїхати покататися. Близько 3 години ночі зловмисники виїхали на трасу "Житомир-Чернівці" та почали переслідувати автомобіль "Ford Galaxy".

    Коли автомобілі зблизилися, 19-річний пасажир "Mitsubishi Lancer" взяв пневматичний пістолет і через опущене вікно вистрілив у "Ford Galaxy". Водій переслідуваного автомобіля, який віз молодят, намагався відірватися від зловмисників, проте ті продовжували переслідування і знову стріляли. Перелякані пасажири автомобіля "Ford Galaxy" викликали міліцію.

    У зловмисників вилучили пневматичний пістолет "Gletcher". Встановлено, що в результаті декількох пострілів пошкоджено заднє і бічне скло, а також лакофарбове покриття автомобіля "Ford Galaxy". Сума збитку становить близько 10 тисяч гривень.

    Зловмисникам доведеться відповідати перед законом за ч. 4 ст. 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження вже направлено до суду. Їм може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору