ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ужгородки посеред вулиці невідомий вирвав з рук пакет з продуктами та сумочку з телефоном і грошима!

    29 березня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    До поліції звернулася мешканка Ужгорода та повідомила, що на вулиці Лобачевського в обласному центрі Закарпаття невідомий чоловік вирвав у неї з рук пакет з продуктами та сумочку з грошима, банківськими картками та телефоном.

    Потерпіла не змогла описати зовнішність грабіжника. Незважаючи на це, проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативникам Ужгородського відділу поліції вдалося встановити, що до цього кримінального правопорушення причетний 23-річний ужгородець. Чоловік уже був двічі судимий за крадіжку та грабіж.
    За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу. Таке правопорушення карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору