ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Добре слово про лідера профспілки з гірської глибинки Закарпаття (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Закарпатська облпрофрада інформує!

    Заслуженим авторитетом і повагою користується у мешканців гірського селища Дубове Тячівського району у Закарпатті Василь Мадар, який очолює кадрову службу ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» і на громадських засадах є головою первинної профспілкової організації.

    Зважаючи на його лідерські якості, вміння працювати з людьми, захищати їх інтереси, його односельці обрали Василя Івановича депутатом Дубівської селищної ради.
    Звичайно, від великого машинобудівного заводу у Дубовому за бутність колишнього директора Дмитра Подольського залишилися тільки згадки. Вертолітне об’єднання, діючи в системі концерну «Укроборонпром», намагається в міру можливості триматися на плаву, виживати в період ринкової економіки, давати роботу десяткам мешканців гірської глибинки Закарпаття.
    Про життєдіяльність підприємства, соціальний захист працюючих дбають новий директор Віталій Лазорик та голова первинної профспілкової організації Василь Мадар. На підприємстві укладено колективний договір, в якому чітко визначені спільні зобов’язання та окремо кожної зі сторін соціального партнерства.
    Як позитив, слід відзначити, що підприємство зуміло погасити заборгованість по заробітній платі, накопичену за часів попереднього керівництва. За ініціативи директора нової генерації Віталія Лазорика робляться кроки щодо розширення асортименту виробництва. До традиційних ременів безпеки для крісел літаків додалися й товари широкого вжитку – котли для твердого опалення. Є й інші задуми. Але щоб їх втілити в життя потрібна підтримка концерну.
    Голова профкому Василь Мадар налаштований оптимістично, вірить у відродження колись потужного підприємства. Адже люди, які тут працюють, заслуговують на увагу і підтримку, забезпечення роботою.
    Нещодавно Василь Мадар відзначив свій 60-річний ювілей. З цією датою його поздоровили колеги по роботі, друзі, знайомі. За особистий внесок у здійснення соціально-економічного захисту спілчан та у зв’язку з ювілейною датою голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько вручив йому Почесну грамоту обласної ради профспілок.
    Нехай вам і надалі щастить у житті, шановний Василю Івановичу – профспілковий лідер з гірської глибинки Закарпаття!

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    На ФОТО:
    - голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько (ліворуч) вручає нагороду голові первинної профорганізації ДП «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» Василю Мадару.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору