ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як захистити себе від хвороб сучасності

    28 березня 2024 четвер
    108 переглядів
    Хвороби сучасності: що робити щоб не хворіти

    Сучасна медицина прогресує в боротьбі з найпоширенішими хворобами сучасності, але все одно існують безліч недуг, з якими люди борються кожен день. Які найпоширеніші хвороби нашого часу, які піддають людство до небезпеки?

    1. Найпоширеніша хвороба - ГРВІ. Найчастіше, її можна отримати в місцях масового скупчення людей. Вона передається повітряно-крапельним шляхом або через слизові оболонки. Найлегше ГРВІ підхопити в громадському транспорті, на роботі, особливо, якщо приміщення дуже рідко провітрюється, від близьких людей, які часто знаходяться поруч з вами.
    Щоб застерегти себе від зараження ГРВІ, необхідно частіше провітрювати робоче приміщення, житлове приміщення. Після того, як ви повернулися додому, необхідно ретельно вимити руки. Не забувайте про правильне харчування, вживання вітамінів і прогулянки на свіжому повітрі. Якщо ви захворіли, найкраще залишитися вдома, щоб не поширювати хворобу серед інших людей.
    2. Ожиріння стало епідемією 21-го століття. Різноманітність фаст-фуду, занадто велика кількість споживання продуктів з високим вмістом цукру, неправильний спосіб життя, призводить до порушення балансу між надходженням енергії з їжею. Надлишкові калорії, які надійшли в організм перетворюється в жир. Переїдання шкідливих і вуглеводних продуктів в результаті призводить до ожиріння.
    3. Рак один з найстрашніших сучасних захворювань. Уже багато років, лікарі намагаються знайти ліки від цієї хвороби, але більшість людей, що хворіють на рак мають смертельні наслідки. Провокаторами захворювання є: куріння, алкоголь, радіація, неприродна їжа, побутова хімія, яку ми погано змиваємо з посуду, сонце, косметика з добавками хімічних речовин. Запобігти плачевні наслідки допоможе щорічний скринінг.
    4. Депресія настає в ході постійних перепадів настрою, незадоволеності в житті, на тлі особистих проблем і невдач. Якщо самому не виходить справитися з цією недугою, найкраще звернутися за допомогою до психіатра. Гуляйте частіше на свіжому повітрі і заряджайте себе позитивними емоціями.
    5. Анорексія стала прогресувати серед сучасних жінок. Кожна друга, прагне бути стрункою і привабливою. Через маніакальне бажання втратити якомога більше зайвої ваги, жінки користуються самими жорстокі дієтами, які призводить до захворювання на анорексію. Правильно підібрана дієта ніколи не доведе організм до такого стану. Тримайте своє харчування під контролем.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору