ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Засідання у справі вбивства патрульних в Дніпрі закінчилося: подробиці

    20 квітня 2024 субота
    49 переглядів
    Чим закінчилось засідання по справі вбивства патрульних в Дніпрі

    Сьогодні, 3 березня, в Дніпрі відбулося четверте засідання у справі вбивства патрульних в Дніпрі 25 вересня минулого року. На лаві підсудних - колишній боєць полку «Торнадо» Олександр Пугачов.

    На цьому засіданні заслухали свідчення потерпілих. Першим свідчення давав водій маршрутки Валерій Тімонін, який намагався заблокувати злочинцеві шлях до відступу.

    Він згадав всю хронологію подій того жахливого дня. Під час допиту Валерій Тімоненко впевнено вказував на Пугачова, стверджуючи, що саме він скоїв злочин.

    Мати загиблої патрульної Ольги Макаренко Надія Лещик і на цьому засіданні була дуже емоційною. В руках - незмінна фотографія дочки в рамці, на очах - сльози. Надія поділилася спогадами про Ольгу.

    «Вона так хотіла справедливості, прагнула до правової держави», - розповіла вона.

    Надія Лещик заявила, що не відмовляється від свого позову на три мільйони гривень і навіть вважає, що вимагає мало грошей.

    «Я вважаю, що це ще й мало. Я сама підняла дітей, без чоловіка. Тепер я за кілька місяців стала немічною бабою, а мені ще років 10 піднімати двох онуків, їм зараз 10 і 13 років. Тому я вимагаю задовольнити позов в повному обсязі », - підкреслила вона.

    На засіданні також допитали матір загиблого Артема Кутушева Анну Кутушеву і сестру Ольги Макаренко Євгену.

    Наступне засідання призначили на 9 березня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору