ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Йогу назвали найкращими ліками від депресії

    24 квітня 2024 середа
    81 переглядів
    Дослідники знайшли спосіб лікувати депресію за допомогою йоги

    У США дослідникам вдалося застосувати заняття йогою для лікування депресії. На думку вчених, за допомогою регулярного виконання простих вправ можна швидко позбуватися стану тривоги та апатії.

    Пояснюють такий феномен тим, що під час фізичних навантажень такого типу в організмі людини виділяється достатня кількість гамма-аміномасляної кислоти, яка і впливає на покращення емоційного стану.
    У такий спосіб можна навіть допомогти пацієнтам, які багато років поспіль страждають від епілепсії, а медикаментозна терапія не дає бажаного результату.
    Для участі в лабораторному експерименті фахівці залучили 34 добровольці різних вікових категорій – від 18 до 45 років. Протягом трьох місяців вони виконували завдання, які призначали експерти у сфері йоги – в результаті всі вони швидко позбулися психічних розладів навіть найскладніших форм.
    Вчені рекомендують при частих змінах настрою, які бувають переважно у жінок,займатися близько 60 хвилин на день. Обіцяний результат, як оказує практика, почне проявлятися вже до кінця першого місяця.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору